Kjeragbolten: tussen甚至腐烂,甚至硬块

Het vraagt wat moed en stelt je gebrek aan hoogtevrees op de proef, maar uitindelijk na een diepe zucht te hebben geslagen maak ik een klein sprongetje terwijl ik probeer te vermijden om在afgrond te kijken。Ik sta de eivormige rot die geklemd zit tussen twee bergwanden, 1000米boven het峡湾。我的帽子是腿在vele gedachten die ik daarnet在de minuten voorafgaand zijn verdwenen。那是misschien maar最好的书。

那是在腐烂的,那是在腐烂的,那是在腐烂的,那是在腐烂的。Tegelijk sta je er better bij stil that je hier maar better geen domme dingen doet。即使困境。这是一种硬盘子,它会腐烂。Maar去了,他的家乡在我的家乡,在我的家乡,在我的家乡。

398 px-kjerag_ (the_path_gets_a_little_steep)

伊恩·贾尔·沃赫滕

在Kjeragwandeling een jaar eerder al op de planning的feite stand。雪是最好的,它是最好的,它是最好的。荷尔德布劳厄和所有的补偿。我们刚开始在范·德小道上就遇到了格罗佩·范·维尔斯坦。De blik op De eerste km verraadt meteen that heet moeilijkere wandeling wordt dan die naar Trolltunga of De nabijgelegen布道石。Hoewel ik hier als reisbegeleider sta, kan ik amper mijn uitgelatenheid verbergen。这是kwart voor acht in de ochtend en de parking is zo goed als leg。Ik wil dan ook zo spoedig mogelijk vertrekken om de Kjerag voor onszelf te hebben。我们niet naar boven zullen rennen, wordt al snel duidelijk bij de eerste stappen omhoog。经过罗斯旺德的那块地是zo steil dat er palaltjes met kettingen staan om je aan op te trekken。 ‘Gelukkig heeft het niet geregend.’, denk ik bij mezelf terwijl ik nog iemand van mijn groep omhoog hijs.

img - 20190827 - wa0000

驱动beklimmingen

驱动beklimmingen。那个国家在特瓦赫滕op deze vijf公里朗托赫特。总长度为400米。Op zich geen statistical ken waar de gemiddelde wandelaar van wakker light。小心我说的那些废话。Steil terrein dus。Het zorgt ervoor dat de wandeling al snel mijn favorite在诺威根语。技术方面在额外维度上是有价值的。甚至还有额外的使用。

kjerag_trail

De kettingen laat ik链接liggen。你让我在那里感觉更好。Al kunnen ze wel erg handig zijn als de rotsen erg glad zijn na een regenbui。Maar dat是vandaag niet het geeval dus是klauteren waar nodig al minstens even leuk。Hier en daar pak ik de hand van een groepsgenoot vast en help ze de soms erg steile stukken te overwinnen。Na een andhalf uur te hebben geklauterd komen we op het rotsplateau, de laatste rechte lijn naar de Kjeragbolten。

Kjeragbolten:甚至instagram

Eerlijk就是Eerlijk。Staan op de Kjeragbolten是zeng als dat het er uitziet。Neem het maar aan van iemand die al redelik wat enge dingen op zijn palmares heeft staan。Wie iets anders beweert, denkt niet na。Waarom是het eng?即使是在1000米的地方也会有错误。Al是staan op de Kjeragbolten voor iedereen die geen evenwichtstoornissen of hoogtevrees heeft wel degelijk mogelijk。这里的文字是这样的,这里的文字是这样的,这里的文字是这样的。

20190826 _100424

事实上,它是echter dat De meeste mensen bij het zien van De Kjeragbolten spontaan hoogtevrees krijgen。Alleen是de rots een ware instagram上的geworden en是de drang naar喜欢en 10秒的名声groter dan de angst。这是在德卢赫特的一个地方。Maar wat vaak niet te zien是op de photo的zijn de trillende benen en arzelende laatste stappen richting de hangende rotsblok。

20190826 _101237

De Kjeragbolten van bovenaf gezien

Mijn ervaring op de Kjerag

Wanneer ik遇见了de laatste persoon van mijn groep aankom op de Kjerag zie ik detwee mannen van mijn groep zitten。北登hebben net hun foto 's genome op de rot。人死得正常。Oké, onze beurt dan maar。我们甚至连零食都吃不到。

甚至科尔特rij staat er tussen meme en de Kjeragbolten。“这是什么东西?”在那儿,在那儿,在那儿,在那儿,在那儿,在那儿。“Zou je daar echt een km naar beneden kunnen kijken?”他死在了我的土地上。Ik heb nochtans geen hoogtevrees, maar het是net het lange wachten在组合中遇到了het zicht op het akelee stukje om op de Kjerag te staan die je doen twijfelen。Zeker als je iedere wandelaar voor je ziet aarzelen vooraleer ze hun laatste stappen zetten。

kjeragbolten-hike-2

Het小垫naar de Kjeragbolten

maxresdefault

小stuk van bovenaf

uitindelijk是het mijn beurt。Ik adem diep in en stap zelfverzekerd naar de richel。我自己的tegen de grote rotsblok die tussen de rij mensen en de Kjeragbolten light。Terwijl ik de afstand tussen meelf en de grote rot minieum hou draai ik ond de hoek om op een vlak stukje terecht te komen。De kjeragbolten light nu net voor me。纳特丹肯扎伊克德格罗特斯塔普普德汉恩德腐烂Zonder aarzelen。Ik maak een kwartdraai naar rechts en kijk naar iemand van mijn groep die klaarstaat om de foto te maken。在德卢赫特的南部地区的南部地区één stap verwijderd ben van een diepe afgrond steek ik mijn armmen wijd。我的力量,甚至拉伤,甚至眩晕,其次,后来,我的力量。

在我的视野里,在我的视野里,在我的视野里,在我的视野里,在我的视野里。Misschien heeft de instagram让我看pakken gehad?

img - 20190826 - wa0008

留下回复

填写以下详细信息或点击图标登录:

功能
WordPress.com的标志

您正在使用WordPress.com帐户进行评论。注销/改变

Twitter图片

你在用你的推特账户发表评论。注销/改变

Facebook的照片

你在用你的脸书账户发表评论。注销/改变

连接到%s

% d博客们喜欢这样:
Baidu
map