冲浪浪和活火山

在Nieuw-Zeeland vorige maand, rees op sociale media de vraag waarom toistook zo gek waren om zo dichtbij een actieve vulkaan te wandelen的White Island遇到了de uitbarsting van de vulkaan。Toegegeven, je wandelt als het ware op een tikkende tijdbom, die eens hij ontploft alles en iedereen gewoon van de kaart wegveegt。Levensgevaarlijk du。

Maar wie dat al gevaarlijk vindt,是nog niet aan de andere kant van de Ring of Fire。在尼加拉瓜bijvoorbeeld, waar maar liefst 19 activevulkanen op korte afstand van elkaar gelegen zijn。Hier gaan ze nog enkele stappen verder。Niet wandelen rondom de vulkaan, maar wel naar de top om er vervolgens en heouten board van af te glijden。火山登机。Zo avontuurlijk als het klinkt。
随着上个月新西兰怀特岛的火山爆发,社交媒体提出了一个问题,为什么游客如此疯狂地走到离活火山这么近的地方。不可否认,你正走在一个定时炸弹上,一旦它爆炸,所有的人和事都将从地图上消失。危险的。
但觉得危险的人还没有到过火山带的另一边。例如,在尼加拉瓜,至少有19座活火山相距不远。这里他们更进一步。不是绕着火山走,而是爬到山顶,然后用木板把它滑下来。火山登机。听起来很冒险。

20200117171730 _img_0564

登上塞罗内格罗的黑色斜坡

塞罗内格罗是在南部地区。即使相对的kleine vulkaan dat zijn naam niet heeft gestolen。Als甚至zwarte molshoop light hij tussen verschillende vulkanen in。在这里,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是。在昂泽汉登遇到了昂泽板,我们开始了45分钟朗格漫游纳尔德顶。甚至wandeling die al spannend genoeg也是,gezien deze loopt IN de krater van de active vulkaan。1999年,法国北部城市,法国北部城市,法国北部城市。太过分了。Maar wat als deze nu plots zou uitbarsten terwijl we in de krater wandelen?我们连我拉琛都不知道。
塞罗内格罗是我们开皮卡的地方。一座相对较小的火山,没有盗用它的名字。它就像一个黑色的鼹鼠丘,坐落在各种火山之间。正是那些由黑色火山岩组成的陡坡为刺激肾上腺素的活动提供了理想的条件。手里拿着冲浪板,我们开始了45分钟的登顶之旅。考虑到它是在活火山的火山口里进行的,这已经足够令人兴奋了。上一次喷发发生在1999年,但人们知道它每五年喷发一次。随着时间的推移。但如果它在我们走在火山口的时候突然爆发了呢?我们仍然可以对此一笑置之。

img - 20200117 - wa0108

De omstandigheden zijn niet erg comfort。即使是巨大的风maakt het er niet makkelijker op onze总体上,信任和跋涉。联合delijk lukt het zonder dat甚至handschoen bandana van de berg afwaait。Het klink vrij ironisch om veiligheidsinstructies te krijgen op de top van een active vulkaan, maar na de korte briefing van hoe je Het beste met je board naar beneden glijdt,是Het tijd voor de ultieme ervaring。Omdat ik het spektakel van bovenaf ook will bewonderen, wacht ik mijn beurt tot een van de laatsten af, maar spoedig是het ik mijn beurt。Vooraf曾ik gevreesd dat de realiteit van volcano boarding zou zijn dat je om de paar meters van je board afglijdt en mag herbeginen, zodat je noit echt op snelheid komt。在我的家乡,我的家乡,我的家乡。伯特是我的孩子。

Remmen doe je door je hielen in het vulkanisch zand te duwen。Omdat ik eerder geneigd是omte zien welke snelheid er kan worden gehaald besluit ik mijn voeten boven het zand te houden。Het resultaat吗?在volle snelheid raas ik de zwarte helling af. de kleine zwarte steentjes spatten tenen mijn veiligheidsbril terwijl ik een stofwolk achter me laat, terwijl ik aan hoge snelheid naar beneden glijd。

Te snel misschien,想让我从nog去回忆,waardoor ik edg遇到了一半的overkop Te gaan。火山板上的minjn verwachtingen。Zo erg zelfs, dat ik nog even tweede keer mijn board naar boven droeg。
环境不是很舒适。大风并不能使我们更容易穿上工作服和装备。最终,它可以在没有手套或手帕从山上吹下来的情况下工作。在活火山顶部接受安全指导听起来很讽刺,但在简要介绍了如何最好地将冲浪板滑下来之后,是时候体验终极体验了。因为我也想从高处欣赏这壮观的景色,我等待着成为最后一批人,但很快也会轮到我了。在此之前,我曾担心火山滑板的现实是你每隔几米就会从滑板上滑下来,然后可能会重新开始,所以你永远无法真正跟上速度。当我看到一些人在工作时,情况往往是这样的。直到轮到我。
你把脚后跟踩进火山沙来刹车。因为我更想看看能达到什么样的速度,所以我决定不让脚踩在沙子上。结果呢?我全速跑下黑色的斜坡。当我高速滑下时,身后扬起一团灰尘,黑色的小石子溅在我的安全眼镜上。
也许太快了,因为一旦下楼,我几乎无法适当减速,这意味着我最终走了一半。火山探险超出了我的预期。事实上,糟糕到我第二次把冲浪板搬到楼上。

冲浪,看看马萨亚火山

Na voor het eerst in mijn leven het surfen eens en kans gegeven te hebben在Las Penitas遇到surflessen (het ging me vrij goed af),有ik nog niet genoeg van de actieve vulkanen。马萨亚火山,即使是濒临死亡。Waarom吗?嗯,在尼加拉瓜,这里甚至是van de meest activevulkanen。在tegenstelling tot de meeste vulkanen waar je enkel wat gassen ziet vrijkomen, kun je hier的avonds het lavameer bewonderen在de krater。

Ook hier是de activiteit extrmer dan je misschien zou denken。Hoewel我见过de wagen helemaal tot aan de kraterrand rijdt en het dus helemaal niet zo avontuurlijk lijkt, moet je erbij stilstaan je op de rand van een active vulkaankrater staat。Alle wagens moeten verplicht geparkeerd staan in de richting naar beneden toe。这句话的意思是“我很好”。Daarnaast是het niet toegestaan dan langer dan 20分钟hier te staan in verband遇到了de giftige gassen die je inadet。Maar geleloof me, het zijn twintig erg indrukwekkende minuten waarbij je de lava遇见volle kracht ziet omhoog spatten。这是最好的自然之道。Dat ik tijdens het aanschouwen van dit spektakel langzaamaan vergiftigd word, neem ik er maar bij。

20200122023940 _img_0612
在我人生中第一次在拉斯佩尼塔斯上冲浪课之后(对我来说很顺利),我对活火山还不够感兴趣。排在我名单前列的是马萨亚火山,这是一次必须超越一切的经历。Warom吗?它是世界上尼加拉瓜最活跃的火山之一。不像大多数火山,你只能看到一些气体释放,你可以在晚上欣赏火山口的熔岩湖。
这里的活动也比你想象的更极端。虽然你开车一直开到火山口边缘,看起来一点也不冒险,但你必须考虑到你正站在一个活火山的边缘。所有车辆必须向下停放。如果火山突然变得更加活跃,你知道。此外,由于你呼吸的有毒气体,站在这里不允许超过20分钟。但相信我,这是非常令人印象深刻的20分钟,你可以看到熔岩全力飞溅。这是大自然最强大的力量。事实上,我在观看这一奇观时慢慢中毒了,这是我假设的。

留下回复

填写以下详细信息或点击图标登录:

功能
WordPress.com的标志

您正在使用WordPress.com帐户进行评论。注销/改变

Twitter图片

你在用你的推特账户发表评论。注销/改变

Facebook的照片

你在用你的脸书账户发表评论。注销/改变

连接到%s

% d博客们喜欢这样:
Baidu
map