张信哲代言欧宝彩票在阿登嫩的小冒险-入口处和罗梅

´Het zal toch geen waar zijn hé?´

我们在比利时的阿登嫩,在enkele weken terug gepland om een parar dagen op avontuur te trekken。努利肯德安科曼德马特雷格伦范昂泽雷热罗埃特特斯特鲁伊恩恩赫特土地凌空在锁定特普拉特森。

´Opnieuw zes弱化opgesloten zitten in mijn leefomgeving waar zo goed als geen nature is, overleef ik niet。´,开始ik。Gelukkig komt het zo ver niet en laat de锁定脚趾om naar de Ardennen te reizen。理想的地方,一个地方,一个地方,一个地方,一个地方,一个地方,一个地方。

德博森的Drie dagen

即使是范德沃德伦范德Covid-19危机也是我们遇到的一次危机。在我的geeval是dit vooral naar de Ardennen。阿登嫩地区的森林之旅,本地区的森林之旅appreciëren。Zeker tijens de herfstperiode waar de nachten koeler en de rivieren wilder zijn dan tijens de drukkere zomermaanden,是完美的设置voor甚至微冒险。Ik kwam dan ook al snel uit op de welgekende Entre Lesse et Lomme漫游,甚至78公里。在我的脚下,安德斯却在我的脚下。

遇见de auto rijden我们离开梅赫伦naar het站van Poix-Saint-Hubert, waar de trail dichtbij passeert。在奥尚的richting de eerste bivakzone Bois de Bané遇到了een zware rugzak,遇到了kampeermateriaal en vier dagen proviand zetten we onze eerste km。我是voldoet de wandeling aan alle verwachtingen。Prachtige herfstkleuren, bospaadjes bedekt遇见rood en bruine bladeren, en daarbovenop een helderblauwe hemel waardoor de kleuren nog meer tot hunrecht komen。

Opwarmen bij het kampvuur

Als er één iets是wat de koude herfsttemperaturen aangenaam maken是de mogelijkheid om ' s avond op te warmen bij een gezellig kampvuur。De warm vlammen zijn niet alleen De platats voor gezelligheid, maar tevens De ontmoetingsplaats遇见andere wandelaars die hetzelfde trajvolgen。Leuke kampvuurverhalen worden afgewisseld meets ervaringen van de dag (het delen van kwaljes en pijnlijke spieren)。

' s ochtend zijn we telkens vroeg uit de veren。Ondanks de barkoude温度,ren kruipen we nog net voor zonsopgang uit onze slaapzak。Zo hopen Lisa en ikzelf nog野生动物te kunnen spot。Sporen zijn er de voorbije daagen alvast meer dan genoeg geweest。Everzwijnen, damherten, wasberen,…allemaal hebben ze on pad gekruist, maar noit wisten we ze te spotten。

Tijdens de tweede helft van de tocht wandelen we iets meer in het zicht van de twee rivieren die eigenlijk noit veraf zijn: de Lesse en de Lomme。De omgeving die De voorbije dridagen toch甚至indruk op on heeft nagelaten doet on al dromen van een packraft avontuur in deze streek甚至van De kommende弱化。

Praktische信息

Bewijzering:De hele路线是在wijzerzin aangeduid遇见witte边界遇见een groene rechthoek。看其他路线纳尔·纳比吉格莱根·多普吉斯·斯通·安吉杜伊德。

Bevoorrading:“入口与罗梅”甚至是在“门的天堂”,“波森”,“多普耶”,“温克”,“维尔米登”。红色的网是来自zelfvoorzienend te zijn的。Wel kun je altijd甚至omweg maken naar een van de nabijgelegen dorpen。阿尔是那遇见了德弗林克wandelafstanden niet altijd praktisch even hand。

Openbaar vervoer: De meeste mensen开始De tocht在het kleine dorp Lesse。魏克特遇见了圣休伯特的openbaar vervoer komt, zal genoodzaakt zijn de trein te nemen naar Poix-Saint-Hubert。Wel kijk je best vooraf naar de uren van de trein, want deze zijn erg beperkt。

留下回复

填写以下详细信息或点击图标登录:

功能
WordPress.com的标志

您正在使用WordPress.com帐户进行评论。注销/改变

Twitter图片

你在用你的推特账户发表评论。注销/改变

Facebook的照片

你在用你的脸书账户发表评论。注销/改变

连接到%s

% d博客们喜欢这样:
Baidu
map